Bedrijfsspecifieke onderwerpen

HOME/  Kennisbank/  Bedrijfsspecifiek

Verschillende bedrijven vragen om een bedrijfsspecifieke aanpak

Er zijn tal van redenen waarom een bedrijf wordt overgedragen. Maar een van de meest voorkomende reden is het gewenste pensioen van de ondernemer (DGA). Dit geldt traditioneel voor familiebedrijven en bedrijven die door de eigenaar / DGA zijn opgestart. Het bedrijf (de verkoop ervan) vormt dan feitelijk het pensioen van de ondernemer en het is belangrijk om diens toekomst zorgvuldig te benaderen.

Lees de beschikbare informatie dus goed door en laat jezelf voorlichten waar nodig. Beantwoorden we jouw vraag niet in de Kennisbank? Neem dan vrijblijvend contact op.

E-commerceVerkoopaccounts spelen door sites zoals Bol.com en Amazon FBA groeiende rol binnen de online business wereld. Lees verder in onze kennisbank!
Kennisbank Onderwerp
Bouw & InstallatieWaardebepaling bouwbedrijven: wat is mijn bouwbedrijf waard? In dit artikel zullen we uiteenzetten wat de value-drivers zijn en waar de aandacht op ligt.
Kennisbank Onderwerp
KinderdagverblijvenKinderdagverblijven zijn belangrijk binnen onze maatschappij. Lees in de kennisbank welke aspecten belangrijk zijn voor de waarde van kinderdagverblijven!
Kennisbank Onderwerp
De waarde van een kinderdagverblijfBinnen de kinderdagopvang vinden veel transacties plaats. Wil jij ook weten wat jouw kinderdagverblijf waard is? Wij werken het voor je uit!
Kennisbank Onderwerp
FamiliebedrijvenFamiliebedrijven en aspecten aan bedrijfsaankoop & verkoop. Dit artikel legt uit hoe je omgaat met dit type bedrijven.
Kennisbank Onderwerp
Overname ZorginstellingOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een woonvoorziening voor ouderen of aanverwante zorginstellingen.
Kennisbank Onderwerp
Overname AutobedrijfOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een autobedrijf zoals een garage of dealer.
Kennisbank Onderwerp
GGZ instelling verkopenOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een GGZ instelling.
Kennisbank Onderwerp
Uitvaartonderneming verkopenOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een uitvaartoverneming.
Kennisbank Artikel
Reisbureau verkopenOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een reisbureau.
Kennisbank Artikel
Fitnessbedrijf verkopenOverzicht belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden moet worden bij de verkoop van een fitnessbedrijf.
Kennisbank Artikel
Weten waar je zelf staat?     Doe de intake