Verkoopaccounts

HOME/  Kennisbank/  Bedrijfsspecifiek/  E-commerce

Amazon en Bol.com verkoopaccounts

Sinds enkele jaren zit een groot deel in de groei van online uitgaven in de zogenaamde market places zoals Amazon.com en Bol.com. Deze groei wordt grotendeels gerealiseerd door ondernemers die gebruik maken van Amazon en Bol.com verkoopaccounts, om via deze marktplaatsen hun  assortiment aan te bieden. Zie het als shop-in-shops waarbij de ondernemers gebruik kunnen maken van de enorme schaal van Bol.com en Amazon in ruil voor een deel van de omzet.

De meest succesvolle verkoopaccounts zijn geliefde overnameprooien en wij hebben dan ook al de nodige verkoopaccount transacties begeleid! Mocht je meer willen weten over deze nieuwe vorm van online ondernemen, neem dan vooral onderstaande artikelen door.

Ben je zelf op zoek naar een verkoopaccount of overweeg je verkoop? Bel ons dan of vul het intake formulier in voor meer vrijblijvende informatie.

AggregatorsAggregators zijn opkopers van verkoopaccounts. Dit is een nieuw business. model met veel succes. Lees in dit artikel waarom!
Kennisbank Artikel
Accel ClubAccel Club is een onderneming met grote successen als aggregator. In dit artikel lees je hoe dit een groot succesverhaal is geworden met o.a. de strategie!
Kennisbank Artikel
Berlin Brands GroupBBG is een bedrijf dat honderden miljoenen aan kapitaal heeft weten te verzamelen. Lees in dit artikel hoe het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een succes
Kennisbank Artikel
DwarfsDwarfs is een up and coming aggregator die zich vanuit Nederland ontwikkelt en geluid wil maken in de markt. Lees in ons artikel hoe zij dit doen!
Kennisbank Artikel
e-brandse-brands is een Fins bedrijf dat binnen een jaar veel geld van investeerders heeft weten op te halen. Lees in dit artikel het bedrijfsmodel en de strategie!
Kennisbank Artikel
Factor14Factor14 is een bedrijf uit Luxemburg dat zich sinds 2021 op snelle wijze heeft verspreid in de markt. Lees in dit artikel hoe het zich heeft ontwikkeld
Kennisbank Artikel
FlummoxFlummox is een Zwitserse aggregator die het haar kapitaal vergroot op unieke wijze. In dit artikel lees je hoe zij zich focussen op kleinere omzetten!
Kennisbank Artikel
Seller XSeller X is een aggregator die met 500 miljoen euro aan investeringsgeld veel kan doen. Lees hier wat de strategie is en hoe het proces is opgezet!
Kennisbank Artikel
ThrasioThrasio is de eerste onderneming met grote successen als verkoopaccount aggregator. In dit artikel lees je hoe dit een groot succesverhaal is geworden
Kennisbank Artikel
YABAYABA is een onderneming met grote successen als verkoopaccount aggregator. In dit artikel lees je hoe dit een groot succesverhaal is geworden
Kennisbank Artikel
Weten waar je zelf staat?     Doe de intake