Memorandum

HOME/ 

Een professionele verkoopbrochure

In het verkooptraject moet het bedrijf dat wordt aangeboden zo goed mogelijk worden beschreven om potentiële kopers te informeren en interesseren in een eventuele overname. Je kan dit document zien als een verkoopbrochure! Natuurlijk zijn de cijfers en de kenmerken van jouw bedrijf daarbij van doorslaggevend belang. Maar ook de onstaansgeschiedenis, een goede beschrijving van de markt en de kansen en bedreigingen zijn interessant.

Een professionele weergave van jouw bedrijf en bedrijfsresultaten helpen bij de oriëntatie van potentiële koper(s). Zorg daarom voor een goed verkoopmemorandum. Dat kan je zelf doen (lees onze verkoopmemorandum tips), maar het is ook mogelijk om het aan ons uit te besteden. Om het aan ons uit te besteden, neem je contact op via 020-7601999 of contact@overnameadvies.nl. 

Bedrijf verkopen

Een verkoop memorandum is uiteraard ook onderdeel van al onze verkoop pakketten. Wanneer je dus besluit om jouw onderneming via OvernameAdvies.nl in de verkoop te zetten, dan hoef je je verder niet druk te maken over een verkoopmemorandum: dat regelen wij!

 

 
Weten waar je zelf staat?     Doe de intake