Diensten

HOME/  Over ons/  Onze diensten

Diensten

OvernameAdvies.nl richt als adviesbureau op de overnamemarkt van MKB bedrijven met een omzet tot €10.000.000. 

Omdat ondernemers zelfredzame mensen zijn en de huidige tijdsgeest (denk aan Makelaarsland) vraagt om concepten die deze onafhankelijkheid faciliteren (tegen lagere kosten dan traditionele werkwijzen), ontwikkelde OvernameAdvies een reeks gebruiksvriendelijke overname applicaties waarmee ondernemers tegen scherpe tarieven gebruik kunnen maken van de dienstverlening van onze overnameadviseurs.

Met onze gratis intake kan je een eerste oriëntatie doen m.b.t. je overnametraject om vervolgens samen met ons je verkooptraject vorm te geven. Door onze hoge mate van  automatisering kan je (indien gewenst) een deel zelf doen, waardoor onze adviseurs kunnen focussen op de zaken waarvoor inhoudelijke overname expertise is vereist.

Servicepakketten op OvernameAdvies.nl

Wij bieden de begeleiding van overnametrajecten aan op twee service niveaus: Managed Listing en Premium Matching. Meer informatie over deze pakketten vind je hier.  Samengevat komt het erop neer dat we bij de Managed Listing jouw bedrijfsverkoop samen oppakken: jij doet wat je zelf kan doen (zoals de kennismakingsgesprekken met potentiële kopers) en de rest doen wij. Bij de Premium Matching besteedt je vrijwel alles aan ons uit. Uiteraard nemen we alle stappen samen, maar wij zijn altijd in 'the lead'. 

Ga ervan uit dat je bij een verwachte dealwaarde van ongeveer €1mln gebruik maakt van de Managed Listing en bij een dealwaarde vanaf €1mln van de Premium Matching. Maar iedere overname is uniek, dus benader ons vooral met vragen en/of voorstellen. We vinden altijd een aanpak die ons beiden past!

Naast de bestaande pakketten kan je er ook voor kiezen om één stap uit het overnameproces uit te besteden. Kijk dan bij de overname-apps. Hier kunnen (ervaren) gebruikers zelf aan de slag met verschillende tools. Of wellicht vraagt jouw bedrijfsverkoop om een andere aanpak: we brengen dan graag een offerte op maat uit.

Jouw bedrijf verkopen via OvernameAdvies.nl

Start altijd zelf met de intake-app zodat wij je gegevens bij de hand hebben en geef ons daarna een belletje of mailtje.

We komen graag in contact!

 
Weten waar je zelf staat?     Doe de intake