Diensten

HOME/  Over ons/  Onze diensten

Diensten

OvernameAdvies.nl is een adviesbureau dat zich richt op de overnamemarkt op MKB bedrijven met een omzet tot €10.000.000. 

Omdat ondernemers zelfredzame mensen zijn en de huidige tijdsgeest (denk aan Makelaarsland) vraagt om concepten die deze onafhankelijkheid faciliteren (tegen lagere kosten dan traditionele werkwijzen), ontwikkelde OvernameAdvies een reeks gebruiksvriendelijke overname applicaties die ondernemers naar keuze individueel of gezamenlijk kunnen gebruiken.

Met onze gratis intake kan je een eerste oriëntatie doen m.b.t. je overnametraject en vervolgens de applicaties gebruiken om zelf je verkooptraject vorm te geven. Natuurlijk kan je op ieder moment overstappen op een echte overnameadviseur, en ondersteuning via telefoon en e-mail geven we je sowieso. Door deze automatiseringsslag kan je veel zelf doen, en kunnen wij aandacht besteden aan zaken waarvoor de echt expertise is vereist.

Servicepakketten op OvernameAdvies.nl

Het instapniveau van alle overname applicaties is gratis. Je kan dus het hele overnameproces via ons platform doorlopen zonder directe kosten te maken (enkel een kleine succes fee). Met deze instapversies kan je direct zelf aan de slag, maar als je ondersteuning wenst is er de optie om ons in te schakelen. Indien wij delen van je overnemen, val je terug op een betaalde service. De prijs zal vooral duidelijk zijn en een opdracht start pas na expliciete toestemming. 

Er zijn twee betaalde upgrade levels beschikbaar per overname applicatie: een medium variant waar we het werk samen doen, en een full service versie waar wij het werk voor je doen (natuurlijk is er ook dan nog wel input nodig bij de werkzaamheden). 

Zelf of samen jouw bedrijf verkopen via OvernameAdvies.nl

Wil je samen met ons het hele verkooptraject doen? Dat kan. Je hoeft dan niet per app apart steeds onze hulp in te schakelen via een upgrade, maar we richten het proces en account samen in. Start altijd zelf met de intake-app zodat wij je gegevens bij de hand hebben en geef ons daarna een belletje of mailtje.

 
Weten waar je zelf staat?     Doe de intake