Diensten

HOME/  Over ons/  Onze diensten
Hoi, waarmee
kan ik je helpen?
Onze digitale adviseur is er om je te helpen!

Diensten

OvernameAdvies.nl is een adviesbureau dat zich richt op de overnamemarkt op MKB bedrijven met een omzet tot €1.000.000 en tot ca. 10 FTE, de zogenaamde "micro-overnames". Omdat voor deze markt de traditionele overnamebureaus relatief duur zijn, ontwikkelde OvernameAdvies een eigen digitale adviseur (chatbot) en een reeks gebruiksvriendelijke overname-apps. Je kunt met onze digitale adviseur Mac een eerste oriëntatie doen m.b.t. je overnametraject en vervolgens de apps gebruiken om zelf je verkooptraject vorm te geven. Natuurlijk kan je op ieder moment overstappen op een echte overnameadviseur, en ondersteuning via telefoon en e-mail geven we je sowieso. Door deze automatiseringsslag kan je veel zelf doen, en kunnen wij aandacht besteden aan zaken waarvoor je echt expertise nodig hebt.

Servicepakketten op OvernameAdvies.nl

Het gebruik van de meeste overname-apps en onze chatbot Mac is gratis. Waar mogelijk bieden we altijd een gratis variant van de app aan in iedere stap van jouw verkooptraject. Met deze variant kan je direct zelf aan de slag, maar als je ondersteuning wenst is er de optie om ons in te schakelen. Als wij delen van je overnemen, val je terug op een betaalde service. De prijs zal vooral duidelijk zijn en een opdracht start pas na expliciete toestemming. 

Er zijn twee betaalde upgrade levels beschikbaar per overname-app: een medium variant waar we het werk samen doen, en een fullservice versie waar wij het werk voor je doen (natuurlijk is er ook dan nog wel input nodig bij de werkzaamheden). 

Zelf of samen jouw bedrij verkopen via OvernameAdvies.nl

Wil je samen met ons het hele verkooptraject doen? Dat kan ook. Je hoeft dan niet per app apart steeds onze hulp in te schakelen via een upgrade, maar we richten het proces en account samen in. Start met de intake-app zodat wij je gegevens bij de hand hebben en geef ons daarna een belletje of mailtje.