Bedrijven te koop

Te Koop: Toonaangevend bedrijf in het aanbrengen van coatings op kozijnen en gevelpanelen

Over het Bedrijf Met meer dan 20 jaar expertise in de sector, biedt dit bedrijf een gespecialiseerd en niche product met weinig concurrentie. Het dient een brede klantenbasis, waaronder aannemers, diverse bedrijven en particulieren in Nederland en België. Het bedrijf is strategisch gelegen in Limburg en opereert vanuit een huurpand op een industriegebied.

Financiële Prestaties en Personeel Deze financieel gezonde onderneming genereert een gemiddelde jaaromzet van €1.000.000 en heeft geen schulden. Het team bestaat uit 6,4 FTE aan vast personeel en een variabel aantal ZZP'ers, afhankelijk van projectomvang. De eigenaar, actief binnen de organisatie, is niet meegerekend in de FTE.

Uniek Productaanbod en Marktvoordeel Het bedrijf is gegroeid vanuit de schilderbranche en heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van duurzame coatings, geschikt voor aluminium of kunststof kozijnen, gevelpanelen, glas en interieur. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor verdere uitbouw en groei, mede door de sterke naamsbekendheid waarbij klanten zonder acquisitie inspanningen worden geworven.

Ideale Overnamekandidaat Deze onderneming zou een perfecte aanvulling zijn voor bedrijven in de schilder- en onderhoudsbranche, of bedrijven actief in raamkozijnen. Ook is het een uitstekende kans voor een zelfstandige ondernemer die het bedrijf standalone wenst voort te zetten.

Verkoopvoorwaarden en Toekomstperspectief De huidige eigenaar, die 100% van de aandelen bezit, is van plan zich op andere activiteiten te richten. Er is geen haast bij de verkoop, en de eigenaar is bereid om eventueel deels betrokken te blijven voor een vlotte overgang.

Omzet:€ 1.000.000 - € 5.000.000
Branche:Overig
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 55794

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.