Bedrijven te koop

Webwinkel in Outdoor Meubilair te koop

De aangeboden onderneming betreft een gevestigde en winstgevende webshop, die online een sterke positie inneemt in het buitenmeubilair marktsegment, en in het bijzonder een specifiek type meubel dat nader wordt toegelicht na bevestiging van een geheimhoudingsverklaring. Deze webwinkel heeft in de afgelopen 15 jaar een respectabele positie opgebouwd dankzij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten en een gerichte focus op zakelijke klanten.

Robuuste groei en strategische vooruitgang

Deze webwinkel is hard gegroeid, zelfs tijdens de uitdagende marktomstandigheden in recente jaren, waaronder de Corona pandemie. Dankzij zorgvuldig geïmplementeerde strategische veranderingen zoals een verbeterde marketingaanpak en verbreding van het productaanbod, heeft de webshop een hoge conversie toename genoten. Dit weerspiegelt zich in een gezonde EBITDA.

Reden bedrijfsverkoop

De huidige eigenaar wil na 15 jaar vanwege privé omstandigheden, zijn tijd volledig gaan besteden aan een nieuwe uitdaging. De verkoopprijs is exclusief de huidige voorraad en de waarde hiervan kan in onderling overleg worden vastgesteld op het moment van de overname. De deal omvat een aantal gerelateerde internationale webshops.

Neem contact op via onderstaande knop voor nadere details!

Omzet:€ 1.000.000 - € 5.000.000
Branche:Huis en inrichting
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 55894

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.