Bedrijven te koop

Webshop te koop in Screenprotectors

Een unieke kans om een marktleider over te nemen op het gebied van screenprotectors voor smartphones en tablets. De onderneming verkoopt de hoogwaardige producten onder een eigen geregistreerde merknaam en heeft een jarenlange trackrecord opgebouwd.

Bedrijf te koop met 100% online omzet

In 2016 was dit bedrijf een van de eerste verkopers op het platform van Bol.com. Inmiddels staat het eigen Bol.com verkoopaccount garant voor de helft van de omzet.
Note: deze onderneming wordt middels een aandelentransactie overgedragen, waarmee geen problemen worden voorzien voor de overdracht van het bijbehorende verkoopaccount.
De onderneming heeft een hoge rating op het gebied van klanttevredenheid en uitzonderlijk goede posities in de zoekmachine van Google.

Voor geïnteresseerden ligt er op aanvraag een uitgebreid verkoopmemorandum klaar. Vraag via onderstaande button direct om toegang tot alle informatie.

Omzet:€ 500.000 - € 1.000.000
Branche:Telecom
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aanDossier 19108

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.