Bedrijven te koop

Unieke kans: Overname succesvolle onderneming in Karpervissen Accessoires

Bent u een ondernemer met passie voor de hengelsport en specifiek voor het karpervissen?
Dan is dit een unieke kans om een goedlopende onderneming over te nemen die zich volledig richt op de verkoop van hoogwaardige karperspullen.

Deze onderneming, al ruim 10 jaar actief, heeft een sterke positie in de markt opgebouwd met een breed assortiment aan producten zoals karperlijnen, haken, visvoer en andere essentiële verbruiksartikelen voor de karpervisser.

Kernpunten van de onderneming:

  • Breed Assortiment: De onderneming biedt een compleet en gevarieerd assortiment aan karpervissen accessoires, waaronder lijnen, haken, visvoer en andere benodigdheden. Dit omvat ook aanvullende artikelen zoals werppijpen, speciale waterdichte tassen en merchandise. Een deel van het assortiment betreft zelf ontwikkelde producten waar een patent op rust.
  • Sterke Marktpositie: Door de focus op de ontwikkeling van hoogwaardige en originele producten heeft de onderneming een unieke marktpositie verworven. Er wordt gericht op directe verkoop aan eindgebruikers, wat resulteert in hogere winstmarges en minimalisatie van risico's.
  • Loyale Klantenbasis: Een grote en trouwe klantenkring die regelmatig aankopen doet, zowel online als in de fysieke dealerwinkels. Alle klanten staan in de eigen database, wat directe feedback en implementatie in de bedrijfsstrategie mogelijk maakt.
  • Groeimogelijkheden: Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden, zowel nationaal als internationaal, voor verdere groei en uitbreiding van de klantenbasis.
  • Gevestigde Leveranciersrelaties: Sterke relaties met betrouwbare leveranciers zorgen voor de levering van kwalitatief hoogwaardige producten.
  • Goed Online Platform: De onderneming beschikt over een professioneel opgezet ecommerce platform met hoge online zichtbaarheid en conversie. De website biedt waardevolle leerzame content zoals artikelen en gedetailleerde filmpjes, wat bijdraagt aan de klanttevredenheid en organische zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google.
  • Stabiele verkoop: De focus ligt vooral op de verkoop van verbruiksartikelen welke de klant eenvoudig zelf kan samenstellen, of als kant en klare versie kan kopen.
  • Uitgebreide voorraad die een snelle levering van producten mogelijk maken.

Financiële Kenmerken:
De onderneming genereert een stabiele jaarlijkse omzet met een zeer hoge brutomarge door efficiënte bedrijfsvoering en sterke inkoopvoorwaarden. De dagelijkse werkzaamheden komen in totaal uit op 1fte, waarbij het verpakken en verzenden van bestellingen gemiddeld genomen 4 à 5 uur per dag op zich zal nemen.

Deze onderneming is ideaal voor een gedreven ondernemer die klaar is om een bloeiende en winstgevende onderneming over te nemen in de hengelsportsector. Bij serieuze interesse en na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring is verdere informatie beschikbaar.

Omzet:€ 250.000 - € 500.000
Branche:Hobby en vrije tijd
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 59394

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.