Bedrijven te koop

Marktleider Online Health en Afslank Netwerk

De aangeboden propositie betreft een zeer succesvol netwerk van prominente websites met content in de health & afslank niche en behoort hierin tot de marktleiders.
Deze business, die voor 95% op autopilot draait, wordt beheerd door één parttime Nederlandse virtual assistent met meer dan zes jaar ervaring bij de onderneming. Het netwerk draait voor 100% op voorspelbaar paid traffic bij verschillende kanalen + lopende abonnementen en herbestellingen van een grote groep trouwe klanten. De eigenaar zelf is slechts zeer beperkt betrokken bij de business activiteiten (10uur/mnd).

De business draait om de conversie van bezoekers van (voornamelijk) Facebook en Google Ads in bruikbare emailadressen (inmiddels 300.000+). Deze emailadressen worden vervolgens ingezet in zeer succesvolle gesegmenteerde newsletter systemen en sales funnels.
Hiervoor is een grote hoeveelheid kwalitatief hoogstaande sales pages gemaakt en er is zo veel evergreen content (artikelen, e-books, recepten) voor geproduceerd, dat een koper er nog jaren mee vooruit kan.

Zodra een nieuwe eigenaar met energie aan de slag gaat met de aangeboden onderneming, worden grote kansen voor aanzienlijke verbetering gezien! Deze opportuniteiten liggen onder meer op het gebied van Search Engine Optimization (nooit iets meegedaan), het gebruik van affiliate marketingprogramma’s en social media influencers en op het toevoegen van andere talen zoals Frans en Duits. Daarnaast is het vrij eenvoudig om het assortiment uit te breiden met nieuwe artikelen. De verkoper heeft hier concrete voorstellen voor uitgewerkt, waar een nieuwe eigenaar direct mee aan de slag kan.

De onderneming groeit hard, dat is deels te danken aan het betrokken online marketingbureau: onder hun beheer is de recurring revenue (abonnementen) vertienvoudigd in 10 maanden!
De ideale kandidaat is een ervaren online marketeer die zich volledig kan storten op alle SEO-opportuniteiten van de onderneming. De verkoper blijft graag nog een periode betrokken om zijn kennis en skills over te dragen aan een nieuwe eigenaar.
Wil je meer informatie ontvangen over deze onderneming? Vraag dan hieronder toegang aan tot het verkoopmemorandum en onderteken online de geheimhoudingsverklaring.

Omzet:€ 1.000.000 - € 5.000.000
Branche:Audio | tv | video
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aanDossier 6205

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.