Bedrijven te koop

Webshop in de afslank niche

Het bedrijf verkoopt kookboeken in zowel fysieke vorm als in digitale vorm. De hoogwaardige content is geheel in-huis ontwikkeld en is inmiddels een bewezen formule voor een gezonde leefstijl en afslanken. Mede door de unieke content wordt de website online goed gevonden; maar liefst 6.000.000 bezoekers hebben de website bezocht in het afgelopen jaar.

De conversie van de bezoekers is uitstekend. Er is een 4-stappen methode ontwikkeld waardoor een zeer hoge conversie van bezoeker naar betalende klant wordt behaald.
De klanten krijgen naast de boeken ook de mogelijkheid voor extra ondersteuning in de bijbehorende community. Dit zorgt voor extra klantenbinding.

Wil je meer informatie over deze onderneming? Vraag dan hieronder toegang aan tot het verkoopmemorandum door de geheimhoudingsverklaring digitaal te ondertekenen.

Omzet:€ 1.000.000 - € 5.000.000
Branche:Audio | tv | video
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 6206

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.