Bedrijven te koop

Te koop: Onderneming in PVC, Laminaat en Houten vloeren - Regio Utrecht

Wij bieden ter overname aan: een onderneming gespecialiseerd in de verkoop van laminaat, PVC, houten vloeren en bijbehorende producten zoals ondervloeren, plinten, profielen en RVS-beslag.

Bedrijfsinformatie:
De onderneming maakt gebruik van zowel online verkoop via een eigen website als offline verkoop in een ruime showroom. De locatie is gevestigd in een eigen pand met een grote showroom, magazijn en kantoorruimte. Het pand is eigendom van de holding en wordt verhuurd aan de onderneming.

De onderneming is actief in de vloerenbranche sinds 2013, met een oorsprong die teruggaat tot 1984. Naast de directie zijn er vier medewerkers actief binnen het bedrijf.

Waarom deze onderneming?
De onderneming heeft een sterke marktpositie en is bekend en gerespecteerd in de regio. Het bedrijf is volledig uitgerust, inclusief alle benodigde inventaris en een goed georganiseerd magazijn.

Met een omzet van meer dan € 2.000.000 biedt de onderneming mogelijkheden voor verdere groei, zowel online als offline. Het familiebedrijf is in handen van de tweede generatie eigenaren, die beschikken over een solide reputatie en een trouw klantenbestand.

Overname: 100% van de aandelen.

Interesse?
Voor serieuze gegadigden bieden wij verdere informatie na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst (NDA).

Omzet:€ 1.000.000 - € 5.000.000
Branche:Audio | tv | video
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 58277

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.