Bedrijven te koop

Online opleidingsspecialist in sociaal domein

Sinds 2014 profileren zij zich als hét online opleidingsbureau van Nederland in het sociaal domein. Met toonaangevende opleidingen zoals WMO Consulent en Jeugdconsulent en innovatieve opties zoals de gecombineerde opleiding consulent Wmo en Jeugdhulp, bieden ze een solide investering in uw toekomst.

Bijzonderheden
De onderscheidende kracht? Complexe online opleidingen met persoonlijke begeleiding. Zorgvuldig ontwikkelde lesstof door zelfstandige experts, met behoud van auteursrecht, houdt de organisatie voorop. Ook worden er z.g. gekantelde opleidingen aangeboden met een module Creatief Denken.

Transactie
De huidige eigenaar is bereid om nog een tijdje (maximaal 2 jaar) mee te werken aan de verdere groei van de onderneming.


Omzet:€ 250.000 - € 500.000
Branche:Overig
Vraagprijs:Vraag toegang aan
Locatie:Vraag toegang aan
Winst:Vraag toegang aan
Aantal FTE:Vraag toegang aan
Bedrijfsnaam:Vraag toegang aan
   Dossier 39030

 

Contact met de verkoper

Wil jij de verkoopbrochure met gedetailleerde informatie van dit bedrijf ontvangen? De verkoopbrochure bevat vaak bedrijfsgevoelige informatie, daarom vragen wij je om vooraf een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

 De geheimhoudingsverklaring onderteken je als volgt op deze pagina:

1.    Vul jouw e-mailadres in en klik op de “Toegang Aanvragen” knop.

2.    Als je akkoord bent met de geheimhoudingsverklaring, vul dan onderaan jouw voor- en achternaam in en klik op “Akkoord”.

3.    Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, sturen wij in overleg met de verkoper de verkoopbrochure naar je toe.

Vragen? Bel ons op 020- 760 1999 of stuur een mail naar contact@overnameadvies.nl.